-->

BAKAN ÖZLÜ YERLİ OTOMOBİL FİYATLARINI AÇIKLADI!

1

YERLİ OTOMOBİL AÇIKLAMA


Bakan Özlü,''Emsallerinden daha kaliteli ve üstün olacak. New York’ta da Tanzanya’da da araçları göreceksiniz'' açıklamasında bulundu.


Uygunluk konusunda ise ''Kesinlikle emsallerinden daha kaliteli daha uygun fiyatlı bir araba üretmek için çalışıyoruz. Modelimizi daha iyi ve fiyat daha üstün kalite üzerine kurmaya çalışıyoruz.''dedi.


BAKAN ÖZLÜ'DEN İDDALI AÇIKLAMA


Sonrasında ise Bakan Özlü,''Rakipleriyle yarışabilen bir otomobil olacak. İhraç edemeyeceğimiz hiçbir şey yapmayacağız. Ne yaparsak yapalım küresel pazara entegre olabilecek şekilde yapacağız. Sadece Türkiye'de değil New York, Tanzanya ve Astana'da da satacağız.Yurt dışına gittiğinizde bizim arabalarımızın oralarda dolaştığını göreceksiniz.'' açıklamasını ekledi.



80 İLE 100 BİN LİRA ARASINDA!


Fiyat ve kalite konusunda açıklamalarda bulunan Özlü,''Ürettiğiniz otomobil C segmentindeyse bunun fiyat aralığı 80 ile 100 bin lira arasındadır. 120 bin lira fiyat veremezsiniz. Üretim maliyetlerini düşürerek o fiyat aralığına girmeye çalışıyorsunuz. Kesinlikle burada amacımız rekabetçi bir fiyat ve emsallerinden daha kaliteli, daha uygun fiyatlı bir araba üretmek. Modelimizi daha iyi fiyat ve daha üstün kalite üzerine kurmaya çalışıyoruz" dedi.



ŞİRKETİN KURULMA ADIMLARI

Bakan Özlü,''Şirketimizi yakında kuruyoruz, ondan sonra tasarım faaliyetlerine başlayacağız. Teknik ve mali analiz inşallah bitecek. Tek model olmayacak, 4 veya 5 modelle gireceğiz pazara. Şase aynı olacak, kimi hatcback olacak. SUV de öneriyorlar.'' açıklamasında bulundu.


Aynı zamanda 2021 yılında yerli otomobili hazır edip piyasaya sürmeye çalışıyorlar.
Facebook

1 comments:

Ne oldu milyonlarca dolar verip saab 9-3'ün platformunu satın almışlardı. Yalan oldu milletin parasını hiç edip duruyorlar.

Balas