-->

Dodan İsminin Anlamı Nedir ? Dodan Kelimesi Anlamı - O Ses Dodan İsminin Anlamı Nedir ?

Dodan İsminin Anlamı Nedir.

Dodan : Siyah , kırmızı renkli , zehirli büyük arı

2. Anlamı :Şişman , göbekli 

 Kürtçe Anlamı :
DO kürtçe de DÜN demektir. DAN ise vakit, zaman veya verdi,oldu anlamına gelmektedir.Yani DODAN Dünen doğdu veya dünen oldu anlamını taşımaktadır.

D Harfi İle Başlayan İsimlerin Özellikleri

Ayaklarını yere sağlam basmayı severler. Düşünmeden hareket etmeyi pek sevmezler. Mükemmeliyetçi insanlar. Sistemli, düzenli olmak onlar için çok önemlidir. Ancak bazı zamanlarda bu durum onları inatçı bir insan haline getirebilir. Baskı altındayken oldukça başarılıdırlar. Zorlukları yenmeyi bilirler.

Dodan İsminin Analizi:

( D ) Zevk ve sefa düşkünü kişiliği ifade eder. isminizin ilk harfi ( D ) ise Zaman zaman maddi ve manevi sıkıntılı günler yaşarlar . Ancak yine bu zorlukların üstesinden gelmede başarılıdır. ( 4 ) Rakamının tüm özelliğini taşırlar . Tabiatları yavaştır ve uysal ve Egoist olurlar .

( o ) Duygularını gizlemeyi iyi becerir Ketumdurlar.

( d ) Realist ve Çalışkan olurlar Ancak ( 4 ) Rakamının Zıt etkinliklerinden kaçınmaları lazım

( a ) Atılgan, enerjik, hükmedici ve yönlendirici frekans taşır. İsminizin içinde ( 1 ) Den fazla ( A ) Harfi varsa . Buda sizin macera sever Sadakatli Çalışkan ve verimli bir şahsiyetiniz var demektir

( n ) Tıpkı bir radyo alıcısı gibi . Frekansları her şeyden etkilenir ve tesiri altında kalırlar . Her zaman uyanık olurlar ve her söyleneni hafızalarına kaydederler . Ve kolay aldatılamazlar . Bu harfin bir özelliğinde kararsızlıktır . Bazen kararsız olurlar ve sıkıntı ve stres yaşarlar . Başarılı olmak istiyorsanız hislerinizi yenmeniz lazımdır .
Facebook

2 comments

DO kürtçe de DÜN demektir. DAN ise vakit, zaman veya verdi,oldu anlamına gelmektedir.Yani DODAN Dünen doğdu veya dünen oldu anlamını taşımaktadır.

saygılarımla...

Balas

teşekürler konuya eklenmiştir.

Balas