-->

2018 DÜNYA KUPASININ YÜZÜ VİCTORİA LOPYREVA HAKKINDA BİLGİ

2018 Dünya Kupasının Yüzü Victoria Lopyreva Oldu

2018 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak olan Rusya, organizasyonun tanıtımı için 2003 Rusya Güzeli Victoria Lopyreva'yı seçti.


Victoria Lopyreva , 28 Temmuz 1983'te Rusya da doğdu. Çocukken okula devam etmenin yanı sıra piyano çalmayı öğrendi. Daha sonra Rostov Devlet Ekonomi Üniversitesi'nin  İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Victoria çocukluğunu ve gençliğini Rostov da geçirdi. Gençken modellik ajanslarından birçok teklif aldı ancak hepsini reddetti. Kariyeri model olarak 1999'da "Model ödüllerini" kazanan bir modelleme ajansı olan "Image-Elite" de başlamış ve onu 2001'de "Rostov Beauty Awards" takip etmiştir. En iyi model olarak ödüle layık görülmüştür. 2001 yılında "Golden Lighting Fest" in (Başkan - V. Yudashkin) modelliğni yaptı. Profesyonel kariyeri o zamandan bu yana hızlı bir gelişme gösterdi.
2006'da Spikerlik hayatı başladı. 2007'de "Futbol Gecesi" TV şovunda Georgiy Cherdantsev ile birlikte futbol konusuna girdi. Daha sonra söylediği gibi, o zamandan beri ciddi futbol ile ilgilenmektedir. 3 Temmuz 2015'te Rusya Premier Ligi'nin yönetimi, "Premier" ödüllü futbolcuların yanı sıra, ulusal futbolun gelişmesine büyük katkıda bulunan futbol kulüpleri, kulüp personeli ve kitle iletişim araçları temsilcilerini de ödüllendirdi. Victoria 2014/2015 Rusya için SOGAZ şampiyonasının en iyi tanıtımına layık görüldü. Eski kocası Krasnodar Futbol Kulübü forvet oyuncusu Fyodor Smolov'du . Ekim 2015'te, "Rostov-on-Don-2018" ile bir sözleşme imzaladı ve 2018 Dünya Kupası iyi niyet elçisi olarak seçildi. Şampiyonanın etkinliklerine katılacak, Rostov'un imajını ve geleneklerini tanıtacaktı.

Turnuvada kentin hedefleri hakkında bilgi vereceği açıklandı. Ayrıca, gönüllü olarak ünlü Rus futbolcularını davet ettiği çeşitli etkinlikler düzenlemektedir.

Facebook

0 comments