-->

İlginç ve Tuhaf Haberler Serisi - Yaşanması Nadir Olaylar

Hayatta buda mı oldu dediğiniz bir çok olay aslında başkalarının başından geçmiş olabilir.Bugün ki yazımızda sizin için ilginç, tuhaf  olayları bir araya getireceğiz.

Annesinin tabutu altında can verdi

Endonezya'da, annesinin cenazesinin taşındığı bambu merdivenin kırılmasıyla tabutun altında kalan adam, hayatını kaybetti. Endonezya'da, bambu merdivenler üzerinde geleneksel 'cenaze kulesi'ne taşınan tabut düşerek 40 yaşındaki Samen Kondorura'ın ölümüne sebep oldu.

Tana Toraja'nın baş polis komiseri Julianto Sirait, "Annenin tabutu kaldırılırken, aniden merdivenden kayarak düştü ve kurbana çarptı" dedi. Sitarit ayrıca kazanın merdivenin düzgün bir şekilde kurulmadığı için meydana geldiğini, ancak ailenin herhangi bir suçlamada bulunmadığını da sözlerine ekledi. 



a. Kafasına yatak tahtası düştü

Çin’de inanılmaz bir olay gerçekleşti. Motosikletli bu adam, başına geleceklerden habersiz yolunda ilerliyordu. Bu sırada hiç beklenmedik bir şey oldu. Binadan atılan yatak tahtası motosikletlinin üzerine düştü.
Başına aldığı darbenin etkisiyle aracıyla yere yığılan talihsiz adam ağır yaralanırken, hayrete düşüren kaza anbean kameraya yansıdı. 




b. Yılanların dansı böyle görüntülendi


Adıyaman’ın Gerger ilçesinde yılanların dansı vatandaşlar tarafından görüntülendi.

Gerger ilçesine bağlı Güzelsu köyünde tarlada birbirine dolanmış ve uzunlukları yaklaşık 2 metre olan boz yılanların dansı görenleri şaşkına çevirdi. Tarlaya giden çiftçi tarafından fark edilen yılanlar dakikalarca birbirine sarılarak adeta dans etti. Mutlu Şahin adlı vatandaş yılanların dansını cep telefonuyla kaydetti.




Facebook

0 comments