-->

SURVİVOR 2019 KADER KARAKAYA KİMDİR?

Survivor 2019 yarışmacısı Kader Karakaya . Güçlü fiziğiyle dikkat çeken kadın yarışmacının hayatı hakkında bilgiler merak ediliyor.  Survivor 2019 yarışmacısı Kader Karakaya kimdir? 

22 yaşındaki Kader Karakaya, Survivor 2019'a "Takımın bana ihtiyacı var" sloganı ile Bursa'dan katılıyor. FB spor okullarında futbol eğitmeni olan Kader Karakaya, "Survivor beni heyecanlandırıyor" diyor.

KADER KARAKAYA HAKKINDA
22 yaşında ve Bursalı. Milli atlet ve futbolcu olan Kader Karakaya kendisini şöyle anlatıyor: Fenerbahçe Spor okullarında futbol eğitmeniyim. 4 yaşında jimnastiğe başladım. O dönem babamın vefatı sonrası ciddi bir rahatsızlığa yakalandım. Lösemi tedavisi gördüm ve sporla hayata tutundum. Ortaokulda atletizme başladım ve hiçbir zaman bırakmadım. Hayat beni bir Survivor olarak yetiştirdi. Çok küçük yaşlardan beri hep bir mücadele içindeyim o nedenle beni herhangi bir şeyin zorlayacağını düşünüyorum. Survivor'da olmayı çok istiyorum. Çünkü ben yapabilirim. Tüm kriterler bende mevcut. Eğer bir takım olacaksa o takımın bu kana ihtiyacı var., o da benim.

Facebook

0 comments